Sănătate

Coronavirusul, fabricat în laborator. Un savant norvegian a făcut marea descoperire

Birger Sorensen, un savant norvegian, a susţine că noul coronavirus nu are o origine naturală. Afirmaţiile lui Sorensen vin după un studiu realizat de Norvegia şi Marea Britanie pentru descoperirea originii virusului.

Coronavirusul, fabricat în laborator. Un savant norvegian a făcut marea descoperire Coronavirusul, fabricat în laborator. Un savant norvegian a făcut marea descoperire

Studiul realizat de Birger Sorensen şi profesorul britanic Angus Dagleish arată că virusul este creat într-un laborat. Conform celor doi, proteina spike a coronavirusului conţine anumite particule care par inserate artificial.

Coronavirusul, fabricat în laborat conform unor studii

Sorensen şi Dagleish au scos în evidenţă faptul că virusul nu a suferit mutaţii sugerând că a fost adaptat pe deplin oamenilor. Studiul apărut într-o revistă britanică explică şi modalitatea în care se dezvoltă Biovacc-19, un vaccin pentru combaterea coronavirusului.


Savantul norvegian a declarat că virusul are proprietăţi care sunt complet diferite faţă de SARS şi care nu au fost detectate niciodată în natură.  El a mai explicat că Statele Unite şi China au colaborat de mai mulţi ani pentru cercetarea coronavirusului.

Laboratoarele Wuhan, vinovate de răspândirea coronavirusului

În ultimele luni, tot mai multe zvonuri au apărut cu privire la producerea artificială a virusului SARS-CoV-2  în laboratoarele din Wuhan. Autorităţile din China au infirmat însă de fiecare dată că laboratoaele din China ar fi făcu cercetări asupra unui astfel de virus.


La nivel global se inregistreaza 6.927.055 deccazuri confirmate de infecţie cu coronavirus, din care 401.595 decese. Au fost raportate 121.043 cazuri noi, din care 3.385 decese. Creşteri marcateale numărului de cazuri au fost înregistrate în Statele Unite ale Americii, Iran, Marea Britanie, Suedia, Arabia Saudita, Pakistan,India, Bangladesh, Mexic, Brazilia, Chile, Peru şi Rusia.

În România numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a trecut de 20.000 şi peste 1.300 de persoane au fost declarate decedate din cauza infecţiei cu acest virus.


Citeşte şi:

VIDEO. Cum sunt trataţi bolnavii care luptă cu Covid-19. Imagini dintr-o clinică pentru bolnavii cu Coronavirus. IMAGINI ȘOCANTE

 


Peste 20.000 de cazuri de COVID-19 în întreaga țară. Se anunță NOI MĂSURI?

 

abonare newsletter