Sănătate

A fost semnat primul contract de finanţare pentru un spital regional. Şi nu e Clujul!

Victor Costache, ministrul Sănătăţii şi Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei au semnat ieri, 30 decembrie, la sediul Guvernului României, contractul de finanţare pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi.

Valoarea totală a proiectului este de 500 de milioane de euro, suma urmând a acoperi toate cheltuielile aferente proiectării, construcţiei, dotării şi operaţionalizării Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi.

"Am semnat, în prezenţa vicepremierului Raluca Turcan primul contract de finanţare pentru cel mai avansat dintre spitalele regionale şi am reuşit atingerea unui obiectiv important din Programul de guvernare, urgentarea proiectelor mari de infrastructură. Vom continua colaborarea cu Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional pentru semnarea în cel mai scurt timp şi a celorlalte două contracte de finanţare, pentru construirea Spitalelor Regionale de Urgenţă din Cluj şi Craiova", a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii după eveniment.

Ultimele Stiri
abonare newsletter