Sănătate

Baie „comună” la Spitalul de Boli Psihice Borșa: „Se poate face în grup, poftiți la baie!”

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a publicat noi imagini revoltătoare de la Spitalul de Boli Psihice Cronice din Borșa, județul Cluj.

Baie „comună” la Spitalul de Boli Psihice Borșa: „Se poate face în grup, poftiți la baie!”, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu Baie „comună” la Spitalul de Boli Psihice Borșa: „Se poate face în grup, poftiți la baie!”, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu

La etajul 1, toaleta pentru femei este, de fapt, o baie... comună. Nou în România, toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie. „Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi!”, este mesajul sarcastic al parlamentarului clujean, cel care a efectuat mai multe vizite la spital în această vară, surprinzând condițiile inumane în care sunt ținuți pacienții cu probleme psihice.

„Aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate(ANMCS). Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari căpușe din sistemul sanitar românesc. Despre mizeriile cu iz penal făcute de Cepoi și gașca lui de la ANMCS, vom vorbi foarte curând”, promite Emanuel Ungureanu, într-o postare pe Facebook.


Vă reamintim că Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa a fost înfiinţat în anul 1957, are un număr de 195 paturi şi este situat la 38 km de Cluj-Napoca. În urma imaginilor șocante publicate de Emanuel Ungureanu, conducerea spitalului a reacționat, declarând că există un corp nou de clădire. Despre clădirea nouă, parlamentarul clujean spunea că nu poate să fie dat în folosință din cauza mai multor probleme, nefiind tăiată vreo panglică nici până în acest moment.

CITEȘTE ȘI: Ungureanu, o nouă vizită la Castelul Ororii din Borșa: „Mila creștină, dragostea unde sunt?”


CITEȘTE ȘI: Ungureanu despre noul spital de la Borșa cu care se laudă Consiliul Județean: „Clădirea a fost proiectată greșit și se degradează. Nu există siguranță pentru bolnavi” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter