Sănătate

Se anunță spectacol în acest weekend: festivitatea de absolvire UMF, pe Cluj Arena!

Festivitatea de absolvire a promoției 2019 a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca va avea loc în acest weekend.

Se anunță spectacol în acest weekend: festivitatea de absolvire UMF, pe Cluj Arena Se anunță spectacol în acest weekend: festivitatea de absolvire UMF, pe Cluj Arena

Astfel, evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2019, începând cu ora 19:30, pe Stadionul Cluj Arena. În cadrul ceremoniei vor fi premiați șefii de promoție, va avea loc predarea cheii către cei care vor duce mai departe tradiția acestei universități și se va depune jurământul hipocratic.

„Vom avea bucuria de a fi împreună într-o zi festivă care marchează încheierea primei etape din formarea tinerilor noștri. Vă așteptăm pentru a celebra acest moment special din viața comunității noastre academice!”, transmite conducerea UMF.


Vă reamintim că, anual, mii de oameni iau cu asalt tribunele stadionului din Parcul Central pentru a lua parte la festivitatea de absolvire a studenților de la UMF.

Ultimele Stiri
abonare newsletter