monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Atletic Med te ține în mișcare. Fără durere (P)

Recent, s-a deschis în carierul clujean Zorilor Centrul de Recuperare Medicală Atletic Med. Situat pe strada Louis Pasteur nr. 73, la etajul 1, centrul promite pacienților săi „funcții restaurate, performanță maximă” și – ca scop final – „obținerea stării de bine”.

Atletic Med se angajează să identifice sursa durerii pacienților, a limitărilor de mobilitate și să le îmbunătățească acestora calitatea vieții. „Ne propunem să realizăm serviciile noastre într-un mod în care pacientii sa înțeleagă că ne pasă!”, spun reprezentanții Centrului de Recuperare Medicală.

O echipă experimentată, deschisă spre noutatea științifică.


Dar cine sunt aceștia, pe cine găsiți la Centrul de Recuperare Medicală Atletic Med?

Cătălin Prisăcariu, care este kinetoterapeut, și Liana Șerban, specializată în fiziokinetoterapie, sunt doi tineri care au luat pe cont propriu o carieră în domeniul recuperării medicale.


„Am lucrat amândoi în sistem, am acumulat experiență și ne-am hotărât să ne încercăm forțele pe cont propriu”, spune Cătălin Prisăcariu. Ei au beneficiat la început și de o finanțare din fonduri europene, astfel încât au putut să achiziționeze aparatură medicală de ultimă generație.

Ce i-a determinat să facă acest pas? „Am încercat să scăpăm de îngrădirile din sistem, pentru a putea testa noile metodele apărute în ultimul timp în domeniul recuperării medicale”, explică Cătălin Prisăcariu. „Este mult mai eficient să lucrezi cu fiecare pacient în parte și să-i stabilești un tratament personalizat și adaptat fiecărui pacient în parte”, mai precizează kinetoterapeutul.


„În plus”, spune fiziokinetoterapeuta Liana Șerban, „suntem într-o continuă formare, organizăm cursuri de specialitate, aducem din toată țara profesori, specialiști în medicina sportivă și de recuperare.

„Suntem o echipă tânără”, mai spune Cătălin Prisăcaru, „suntem doi kinetoterapeuți, doi fizeokinetoterapeuți și un maseur. În această formulă, încercăm să muncim eficient și să creștem”.


Ce oferă Centrul de Recuperare Medicală Atletic Med?

În urma unui consult și a unui plan de evaluare întocmit de către specialiștii Atletic Med, aceștia vor elabora un plan de tratament adecvat fiecărei patologii.


Între specialitățile Atletic Med se numără: Kinetoterapia în afecțiuni reumatice, degenerative și inflamatorii; Kinetoterapia în afecțiuni neurologice; Kinetoterapia pentru copii; Electroterapia; Laserterapia; terapia cu ultrasunete; transferul capacitiv-rezistiv de energie (Terapie T Care); băile galvanice; parafina și masajul terapeutic, de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie.

Sunteți gata să vă simțiți mai bine?

Dacă aveți una dintre nevoile medicale precizate mai sus, puteți lua legătura cu specialiștii Atletic Med la numerele de telefon 0364737351, 0771515577, 0771515582, pe adresa de email office@atleticmed.ro sau la adresa din Cluj-Napoca, strada Dr. Louis Pasteur nr. 73, et. 1.