Sănătate

Un tătic a refuzat internarea copilului în spital din cauza unui gândac care mișuna pe hol

Un gândac filmat pe holurile Spitalului de Pediatrie 3 a fost de ajuns pentru ca un tătic să refuze internarea copilului său în vârstă de 3 ani.

D.O. susține că a fotografiat un gândac în zona sălilor de așteptare. El a încercat să discute cu managerul clinicii, dar fără niciun succes.

“În dimineața zilei de 11 iulie, mergând cu băiețelul meu de 3 ani de zile la clinica Pediatrie 3 Cluj-Napoca pentru a i se scoate o branulă, observ la parter, în fața cabinetelor medicale și a sălilor de așteptare un gândac de mărimea 1.5 cm care se plimba în voie. Fotografiez gândacul, apoi anunț personalul medical (dr. Iacob & co) de situație și mi se refuză întrunirea față în față cu managerul spitalului domnul Sorin Man. Băiatul meu trebuia internat în spital în urma unui RMN făcut anterior la Spitalul de copii de pe Moților, eu refuzând internarea în Pediatrie 3 din cauza acestui incident, copilul meu trebuind a fi monitorizat după sedarea de la RMN. Sunt stupefiat cum în anul 2018 nimeni nu își asumă nici o responsabilitate în acel spital și toate cadrele medicale sunt indiferente”, spune bărbatul.


Acesta mai susține că a făcut “toate demersurile legale pentru soluționarea acestui caz”.

abonare newsletter