Sănătate

Condițiile INUMANE în care sunt ţinuţi copiii de la Clinica de Pediatrie II din Cluj. Cum a fost tratată fetiţa unui MEDIC CHIRURG

Copiii internați în saloanele Clinicii de Pediatrie dorm pe lenjerii prinse cu capse de birou, iar părinții nu sunt informați despre tratamentele administrate celor mici. Mai mult, laboratorul de analize nu funcționează în weekend.

Mihai Aşchilian, medic chirurg plastician care a lucrat în clinici și spitale prestigioase din străinătate, şi-a internat la data de 10 noiembrie fetiţa la Clinica Pediatrie II, pentru investigații. După experienţa din spital, chirurgul a criticat sistemul medical.

”În perioada 10-15 noiembrie, fiica mea a fost internată în Clinica Pediatrie 2 salon 41. Dragi prieteni, am să vă arăt cum arată faţa de perină din acel salon. Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea în acele zile. Timp de 5 zile n-am ştiut cine este medicul curant, ce tratament are fiica-mea, nu s -au luat analize pentru că vezi Doamne este weekend şi laboratorul nu funcţioneaza (într-un centru care se dă universitar). Mila Domnului este cea care funcţionează în weekend la Pediatrie2 Cluj-Napoca. Am cunoscut o mulţime de medici suficienţi, aşa cum este de fapt îintreg sistemul medical românesc. Îmi este ruşine de acest post pentru că în lista mea de prieteni sunt mulţi chirurgi şi medici din alte ţări, însă vorba celor de la Paraziţii  «asta-i realitatea şi nimeni n-are cum să schimbe căcatul». Ruşine!!!! În primul rând, celor care se numesc medici, asistentelor, managerului, întregului sistem universitar!”, a relatat medicul pe Facebook.


Chirurgul a mai precizat faptul că personalul medical de la clinică știa că este medic, dar nu le-a păsat.

”Ştiau că sunt medic. Ce-i de acolo nu sunt oameni. M-am gândit şi eu cum este pentru un copil «fara spate».....te omoară cu zile”, a scris Aşchilean.


Conducerea Spitalului de Copii nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter