Sănătate

Managerul Ambulanţei Cluj, despre afacerile pe seama morţilor: Medicul acuzat de corupţie se afla în afara orelor de serviciu

Managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Cluj, Horia Simu, a declarat, miercuri, că medicul care a intrat în atenţia procurorilor pentru luare de mită se afla în afara orelor de serviciu în momentul faptelor de care este acuzat.

“Serviciul de Ambulanţă a fost informat asupra faptului că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj se află în instrumentare un dosar în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea de acte de corupţie de către un medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă, precum şi de către un administrator al unei societăţi comerciale, care are ca obiect de activitate prestarea de servicii funerare. Din datele pe care le deţinem până în prezent, la momentul săvârşirii flagrantului respectiv, în seara zilei de 11 aprilie, doamna doctor era în afara programului de lucru la Serviciul de Ambulanţă Cluj. Deci, este o acţiune proprie, personală, nelegată de Serviciul de Ambulanţă”, a spus Horia Simu.

El a mai spus că, atunci când procedurile legale vor permite, cazul respectiv va fi analizat în Comisia de etică şi disciplină.


Un medic de ambulanţă este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj sub acuzaţia că ar fi luat mită de la o firmă de pompe funebre. Detalii aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter