Sănătate

Misionarii au invadat, din nou, Clujul - FOTO

La Cluj a început o nouă ediţie a campaniei "40 de zile pentru viață".

“Misionarii vieții invadează Clujul”, atenționează unul dintre mesajele colorate pe care trecătorii le pot citi pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca.

Prima zi de veghe pentru încetarea avorturilor a început în fața Clinicii de Ginecologie I cu 18 tineri. Chiar înainte de ora deschiderii, tinerii au împânzit trotuarul cu mesaje pro-viață, pentru ca acțiunea lor să fie și mai vizibilă. Pancarte noi și-au făcut apariția dis-de-dimineață: „Femeile au nevoie de ajutor, nu de avort”, „Merit să lupți pentru mine”, „Paternitatea începe la concepție”.


“Până în data de 6 noiembrie, clujenii aparținând tuturor denominațiunilor creștine se vor ruga zi de zi, în acest loc, pentru încetarea avorturilor în orașul lor. Campania 40 de zile pentru viață se află deja la a treia ediție în Cluj-Napoca. Trei piloni stau la baza acestei mișcări pro-viață care, începând cu anul 2007, a dus la salvarea a peste 11.700 de suflete: postul și rugăciunea, veghea pașnică și mobilizarea comunității. Voluntarii campaniei luptă pentru ca demnitatea vieții să fie respectată, din momentul concepției și până în momentul morții naturale. Dar, mai mult decât atât, prezența lor în stradă transmite un mesaj de speranță: femeile însărcinate pot beneficia de ajutor. Avortul nu este o soluție, iar sarcina nu este niciodată o rușine, fiindcă fiecare viață este un dar de la Dumnezeu, un dar unic și irepetabil”, spun reprezentanţii Bisericii Greco-Catolice Cluj.

Creștinilor clujeni li se alătură alte 363 de orașe din lume și 3 orașe din România – București, Gherla și Năsăud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter