Sănătate

Clinica Pediatrie III, renovată din sponsorizări

O secţie a Clinicii Pediatrie III din Cluj-Napoca a fost renovată şi modernizată mai ales prin contribuţia unor sponsori, dar şi prin sprijinul Spitalului Clinic de urgenţă pentru Copii din localitate.

“Participăm astăzi, împreună cu conducerea judeţului şi a Spitalului de Copii, la inaugurarea unei zone a secţiei noastre, în care se primesc copiii bolnavi. Este vorba de oficiul de primire a copiilor bolnavi. Cu ajutorul unor sponsori am reuşit să renovăm această zonă, transformând-o într-un loc mai prietenos, în care copilul să se simtă cât de cât bine”, a declarat, vinery, şeful clinicii, Cornel Vălean.

El a mai spus că tot în acest an a fost inaugurată şi secţia de explorări funcţionale respiratorii şi digestive, precum şi două secţii, care au fost aduse la standarde moderne hoteliere.


Clinica de Pediatrie III este secţie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, are 70 de paturi şi tratează persoane cu vârste între 0-18 ani care provin din peste 35 de judeţe, precum şi din străinătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter