Sănătate

Începe să prindă contur primul spital privat generalist cu servicii integrate din Cluj, dezvoltat de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Spitalul regional al Rețelei de sănătate REGINA MARIA face parte dintr-un proiect amplu de dezvoltare, cu funcție mixtă: spații de birouri și o zonă extinsă de servicii medicale. Valoarea totală a proiectului va fi de 15 milioane euro.

Dispus pe 4 etaje, spitalul REGINA MARIA din Cluj va oferi o gamă complexă de specialități medicale, axate pe chirurgia minim-invazivă laparoscopică, printre care: ginecologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, ortopedie. Spitalul va avea și o maternitate cu 2 săli de naștere, dar și un centru modern de imagistică, dotat cu RMN, computer tomograf și radiologie. În spital vor funcționa un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar și cameră de gardă.

Decizia de a deschide această unitate medicală de excelență a venit natural, ca urmare a prezenței noastre de 8 ani în Cluj. Spitalul va crea peste 300 de locuri noi de muncă și va atrage echipe medicale cu experiență, orientate pe calitate și grijă pentru pacient. Pentru noi, cea mai importantă este promisiunea de a oferi același standard înalt de calitate în îngrijirea și siguranța pacientului. Intenționăm să ne folosim de experiența noastră în obținerea acreditărilor internaționale, pentru a pune acest nou spital nu doar pe harta Ardealului, ci și pe harta Europei. În acest moment, două dintre spitalele noastre au acreditări internaționale (europene și americane), unice în România și chiar în Europa de Est.”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.  


REGINA MARIA este singurul furnizor medical din România care deține două spitale certificate internațional, având experiența necesară pentru obținerea unor astfel de acreditări. Acreditări pe care vor să le obțină și pentru spitalul din Cluj.

Localizat central, spitalul REGINA MARIA va fi deschis, cel mai probabil, în a doua parte a anului 2017.


În Cluj, REGINA MARIA are deja două clinici multidisciplinare, un laborator de analize, un Centru specializat în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hâncu, un Centru de Medicina Muncii și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală. Furnizorul medical are deja aici o echipă puternică de peste 110 de medici cu experiență în toate specialitățile medicale. Numai în ultimul an, peste 145.000 de clujeni au accesat serviciile clinicilor REGINA MARIA, aproximativ 10% din numărul total de pacienți ai rețelei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter