Sănătate

Medicover deschide a doua clinică la Cluj-Napoca: zece specialităţi medicale programe dedicate pentru companii

Medicover, furnizor de de servicii medicale private din România, deschide a doua clinică la Cluj-Napoca în urma unei investiţii de 300.000 de euro. Aceasta este situată pe strada Gării şi oferă acces la zece specialităţi medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sală pentru kinetoterapie şi fizioterapie, precum şi programe pentru sănătatea angajaţilor.

Noua clinică pune la dispoziţia clujenilor zece specialităţi medicale, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL; obstetrică-ginecologie, dermatologie, medicină fizică şi de recuperare, precum şi o sală specială pentru kinetoterapie şi fizioterapie.

Prin intermediul clinicii, companiile beneficiază de programe dedicate pentru sănătatea angajaţilor, cu accente pe monitorizarea stării de sănătate, creşterea performanţei, monitorizarea nivelului de stres sau egokinetoterapie.


“Deeschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din România răspunde nevoilor în creştere ale clujenilor şi companiilor locale. În primele 6 luni am deschis patru clinici în care am investit 6 milioane de euro vom continua să deschidem noi clinici în următorii ani, dar ne vom concentra şi pe serviciile noastre. Este primul oraş care are două clinici în afara capitalei. Pentru mine e important pentru că oraşul Cluj-Napoca e un oraş important pentru economia din România şi este un centru de business şi IT foarte important”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România.

Clinica de pe strada Gării este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinică este operaţională încă din 2006, fiind situată în apropierea Grădinii Botanice, pe strada Republicii.


În prezent, echipa celor două clinici din Cluj-Napoca reuneşte peste 40 de medici şi va continua să se extindă.

Grupul Medicover este unul dintre cele mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii medicale pacienţilor din 14 ţări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia) cu peste 100 de clinici, 80 de laboratoare, 400 de puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienţi anual şi peste 13.000 de angajaţi.


În România, Medicover este prezent de peste 20 de ani pe piaţa serviciilor medicale private şi dispune de o reţea de 18 clinici proprii în Bucureşti şi ţară (Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Braşov, Galaţi) şi un spital generalist.

“Avem nevoie de medici cu experienţă, dar pe de altă parte medicina modernă oferă tinerilor să aibă acces la mai multe echipamente, nu vom exclude un medic tânăr. Aici, la acest moment, reunim 15 doctori. Medicii vor veni şi aici şi pe strada Republicii în funcţie de solicitări. La acest moment, nu avem decât partea de ambulatoriu la ambele clinici. Preţurile sunt adaptate la piaţă. Din punctul de vedere al recrutărilor medicilor, piaţa clujeană este una ofertantă. Universitatea de Medicină din Cluj aduce pe piaţa medicală medici foarte buni, dacă medicul este bun, noi ni-l dorim. Noi venim cu echipamente moderne”, a declarat Claudia Oanea, director Network şi Clinici Regionale.

Etichete: investitie
abonare newsletter