Sănătate

Concert caritabil de colinde pentru tinerii care suferă de insuficienţă renală

Fondurile obținute în cadrul acestei acțiuni vor face posibilă organizarea unei tabere pentru cei care își petrec mare parte din viața pământească pe patul de spital, conectați la aparatele care le dau speranță.

Asociația Produs de Cluj şi Consiliul Județean Cluj îi invită pe oameni să ia parte la acțiunea caritabilă „O veste minunată”. Evenimentul, va avea loc joi, 17 decembrie 2015, începând cu ora 18:00, în Atrium  Iulius Mall Cluj-Napoca.

La această dată, organizația oferă sprijin real, consecvent și consistent unui număr de 100 de suferinzi, copii și tineri pentru care mai bine de jumătate din viață înseamnă spital și tratament. Sunt copiii noștri și au nevoie de sprijin pentru a uita câteva zile de boală, de dureri și de lipsuri.                        


Concertul extraordinar de colinde din acest an se bucură de participarea a numeroși și prestigioși artiști și este organizat în beneficiul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru, organizație non profit care oferă sprijin copiilor și tinerilor care suferă de insuficiență renală tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal.

Cine va colinda?

 Clubul vedetelorMuguri de folclor, Grupul Izvoare, Grupul Veste Bună, Gazde-n Casă -  coordonat de Maria Golban Șomlea şi compus din Maria Marcu, Mariana Morcan, Ana Strâmturean, Nicolae Bondoi, Florian Roşan şi Silviu Adrian Popa,


Junii Vlădesei din Huedin,  Mihaela și Ciprian Istrate, Surorile Chiș

Grupul Tradițional al Zegrenilor din Ceaba, Maria și Gabriel Arba, Iulia Bucur, Alina Ceuca, Olimpia Guzu, Petrică Mureșan.


Grupul Colindăm La Gazde Bune, coordonat de Ioana Breda Morar şi compus din Amalia Codorean Chindriş, Mădălina Mârza, Radu Lazăr, Raul Oltean, Grigore Sâmboan, Florin Bota. 

Grupul de Colindători de pe Câmpie compus din Claudiu Ciotleuş, Narcisa şi Ana Georgeta Balla, Iosif  Rusu, Alexandru Făgădar, Daniel Uţiu, Cruciţa Cistelecan, Angela Mândruşca, Lucia Potra, Crina Varga, Alexandra Creț, Călin Muntea, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Vasile Coca, Mihai Mariș, Antonia și Marius Ciprian Pop, Valeria și Traian Ilea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter