Sănătate

Fitness interactiv direct de acasă? De acum se poate! O firmă oferă demonstrații de fitness online interactiv într-un mall din Cluj

Evenimentul moderat Dragoș Stan și Tibi Codorean va explica conceptul de fitness online interactiv și vor fi prezentați o parte din antrenori simulând o clasă de fitness.

Koobic.ro este prima platformă din România care oferă un serviciu de fitness, live, interactiv, diferenţiindu-se de cursurile de aerobic online de pe piață tocmai prin faptul că toate clasele sunt susținute live de instructori prin intermediul transmisiunilor online.

Cei care sunt acasă pot face sport de calitate sub îndrumarea și supravegherea unui instructor profesionist, beneficiind în același timp de confortul și intimitatea casei lor.


Aceste avantaje vor fi evidențiate sâmbătă în cadrul evenimentului, totul petrecându-se ca în realitate. Trei dintre instructorii koobic: Diana, Alina și Hilda vor intra pe rând la clase și vor interacționa cu publicul, participanții la eveniment putând astfel să îi cunoască și să își aleagă instructorul și disciplina care li se potrivește.

Koobic.ro este o sală virtuală de fitness, în care participanții se înscriu la cursul dorit și, ca la o sală de sport clasică, sunt îndrumați și supravegheați live de instructori profesioniști, astfel încât pot face exercițiile fizice la ei acasă, la serviciu sau în orice alt loc. Clasele sunt organizate pe grade de dificultate și mai multe categorii de antrenamente, cum ar fi aerobic, tae-bo, pilates, stretching, HIIT, etc, astfel încât oricine își poate alege clasele potrivite. Antrenamentele se desfășoară în timp real, în clase de maxim 12 cursanți, sub supraveghere video din partea unui instructor Koobic.


Pasionații de sport, mămicile sau viitoarele mămici, cei mai puțin obișnuiți cu sala de sport, oamenii care călătoresc mult, sunt toți așteptați sâmbătă, de la ora 17:00, la Polus Center (în zona Info) să afle cum pot avea un antrenor la ei acasă.

abonare newsletter