Sănătate

Un tânăr se zbate între viață și moarte la spital, în Cluj-Napoca. Are nevoie URGENTĂ de sânge: „Salvează-l pe Andrei!”

Andrei, un tânăr grav bolnav internat în spital la Cluj-Napoca, se zbate între viață și moarte. Deputatul USR Emanuel Ungureanu face apel la donare de sânge de urgență pentru a-l salva.

Donează sânge pentru a-l salva pe Andrei, un tânăr care suferă de insuficiență hepatică / Foto: Emanuel Ungureanu - Facebook Donează sânge pentru a-l salva pe Andrei, un tânăr care suferă de insuficiență hepatică / Foto: Emanuel Ungureanu - Facebook

 

 


Deputatul USR Emanuel Ungureanu face apel la donare de sânge de urgență pentru salvarea lui Andrei, un tânăr grav bolnav care este internat în prezent la Institutul de Gastroenterologie din Cluj-Napoca.

Tânărul se zbate între viață și moarte și are nevoie de ajutor prin donare de sânge pentru a putea face dializă hepatică. Deși ar fi nevoie în special de donatori cu grupa A2 pozitiv, orice donator este binevenit:


APEL URGENT LA DONARE DE SÂNGE PENTRU SALVAREA LUI ANDREI! 

Andrei face parte din familia mea mare Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Gradinaru. Andrei Flutur are nevoie urgentă de sânge, mai exact de plasmă, pentru a sprijini daliza hepatică pe care trebuie să o suporte din cauza insuficienței hepatice fulminante de care suferă. Avem nevoie în mod ideal de donatori cu  grupa A 2 pozitiv, dar ORICE DONATOR ESTE BINEVENIT!”, a anunțat deputatul.


Este important să specificați că donați sânge pentru pacientul Andrei Flutur, internat la Institutul de Gastroenterologie din Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

O tânără de 28 de ani are nevoie de sânge! Se caută donatori

Actorul Bob Rădulescu, apel la donare de sânge pentru un pacient internat la Cluj: „Un alt fel de cadou de Moș Nicolae!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter