Politică

Se reiau lucrările la linia de tramvai

<p>Începând de joi se vor relua lucrările de modernizare la linia de tramvai pe strada Primăverii, în zona intersectiei cu strada Bucium, pe o lungime de 112 ml (de la intrarea în depoul RATUC de la Km 0+211 până la Km 0+323), au anunţat ieri reprezentanţii Primăriei clujene.</p>

„Pe strada Primăverii, spre intersecţia cu strada Bucium, pe o lungime de 10 ml, între Km 0+313 până la Km 0+323, unde a apărut uzura la asfalt, a fost efectuată o lucrare provizorie pentru a se permite circulaţia autovehiculelor. Astfel, pe cei 10 ml nu au fost realizate toate straturile din infrastructură decât până la stratul 1 de beton, deoarece axarea liniei noi de tramvai spre strada Bucium necesita o zona de reglare, zonă ce urmează a se definitiva în perioada următoare”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Execuţia lucrărilor determină restricţii de circulaţie pe strada Primăverii, în zona intersecţiei cu strada Bucium şi interzicerea opririi, staţionării şi parcării.
Lucrările la linia de tramvai au început în vara anului trecut şi ar trebui să se încheie în 2013.

În prezent, lucrările la liniile de tramvai de pe traseul Manaştur – Piaţa Gării sunt finalizate în proporţie de 45%, iar noile tramvaie vor circula pe acestea, cel mai probabil, în toamna anului viitor.

 

abonare newsletter