Politică

Premierul Florin Cîțu, „onorat” de opinia lui Emil Boc legată de șefia PNL

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că opinia primarului Clujului, Emil Boc, privind o candidatură a sa la şefia PNL îl onorează şi îl responsabilizează.

 

 


Prim-ministrul a precizat că mai multe discuţii legate de subiectul privind șefia PNL vor avea loc atunci când va exista un calendar pentru congresul partidului.

 


„În primul rând, nu avem un congres al PNL. În al doilea rând, opinia domnului astăzi primar, a fost preşedinte de partid, a fost premier, este una care mă onorează şi mă responsabilizează, dar vom discuta toate aceste lucruri atunci când vom avea un congres, un calendar pentru congres”, a spus Cîţu.

Vaccinarea, condiția pentru a avea loc congresul

El a subliniat că toţi primarii trebuie să se implice în campania de vaccinare.


„Dacă PNL vrea să aibă congres anul acesta, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toţi primarii trebuie să se implice, deoarece fără o campanie de vaccinare de succes nu poţi să ai un astfel de eveniment anul acesta”, a adăugat premierul.

Declarațiile prim-ministrului vin după ce Emil Boc a declarat, miercuri, că Florin Cîţu ar trebui să candideze la şefia PNL, susţinând că acesta este „viitorul României şi al PNL”.


CITEȘTE ȘI

„Tandem” Boc-Cîțu la șefia PNL? Premierul și Emil Boc, întâlnire pentru a stabili un parteneriat pentru Congres

Ultimele Stiri
abonare newsletter