Politică

Reacția lui Emil Boc după demiterea lui Voiculescu: „Nu ne luăm mingea şi plecăm. Coaliţia trebuie să meargă mai departe”

Prima reacție a primarului Emil Boc, după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Edilul a salutat decizia premierului și a făcut apel la responsabilitate.

 

Primrul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a salutat decizia premierului Florin Cîțu de revocare a lui Vlad Voiculescu, afirmând că remanierea era necesară, întrucât încrederea în ministru era „erodată”. 


 

Edilul le-a sugerat celor din USR PLUS să propună un alt ministru al Sănătăţi și a făcut apel la responsabilitate. El a mai spus că coaliția trebuie să meargă mai departe.


„Când se erodează încrederea într-un ministru eşti obligat să faci un act de remaniere.Coaliţia trebuie să stea aşezată şi să meargă mai departe.  USR trebuie să-şi pregătească alt ministru. Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm. Avem o pandemie de gestionat. (...) Din mers o persoană trebuie să preia conducerea la Sănătate. Trebuie asigurată infrastructura pentru vaccinare, avem lucrurile legate de ATI. USR are cel mai important test de până acum. E un partid sau e o adunare politică”, a declarat Emil Boc la Antena3.

CITEȘTE ȘI


Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, DEMIS de premier. Odată cu el „cade” și secretarul de stat în minister

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter