Politică

Emil Boc, despre scandalul de la ședința de validare a miniștrilor: „Ce se întâmplă în partid, rămâne în partid”

Liderii PNL au votat miniștrii propuși pentru Guvernul Cîțu. Lista a fost validată după o ședință foarte tensionată, cu reproșuri la adresa lui Ludovic Orban, mai ales din parte lui Emil Boc și Ilie Bolojan care l-au criticat pentru că a pierdut ministere importante.

 

 


 

Liderii PNL s-au reunit marți seară, 22 decembrie pentru a valida lista miniștrilor propuși. Primarul Emil Boc s-a abținut de la vot, dar nu a dorit să dea multe detalii despre abținerea sa, deoarece „Ce se întâmplă în partid, rămâne în partid”.


 

„ Știți vorba aceea -What happens in Vegas, stays in Vegas- la fel și la noi, ce se întâmplă în partid, rămâne în partid. Nu mă veți vedea pe mine să apar la televizor sau radio și să încep să povestesc ce am făcut noi în partid. Partidul are o structură de organizare, de conducere și de funcționare. Eu am fost președinte de partid și știu care sunt regulile de funcționare a unui partid. Ce ai de spus, spui în interiorul partidului pentru că acolo este locul de dezbatere, afară este ceea ce decidem în majoritate și susținem mai departe”, a spus Emil Boc, la un post de radio local.


Emil Boc a spus că interesul său este ca România să aibă Guvern în această seară, și bineînțeles să fie capacitate de răspuns în cazul în care tulpina de COVID-19 apare în țară.

„Din punctul meu de vedere, în afara partidului pe mine mă interesează câteva lucruri extrem de importante. Unu, să avem guvern în această seară iar România să fie stabilă ,iar al doilea lucru, ca România să aibă capacitate de răspuns la Covid-19 în condițiile apariției unei noi tulpini de Covid-19 în Anglia. În condițiile în care se pregătește vaccinarea și noi lucrăm inclusiv la nivel local cu dotarea celor 13 domenii, cele 13 locații pentru vaccinare”, a afirmat primarul municipiului Cluj-Napoca.


Primarul municipiului Cluj-Napoca a spus că se pregătesc noi proiecte pentru anul 2021, multe dintre ele legate de restabilirea econimică a țării. De asemenea, Emil Boc a spus că tot ce se discută în partid, trebuie să rămână acolo.

„Pregătim proiectele pentru 2021, pentru că oamenii așteaptă de la noi salarii mai mari, o mai bună calitate a vieții, o educație mai bună și de ce nu, să oprim căderea aceasta economică și pierderea locurilor de muncă. În rest, pe români nu-i interesează ce discutăm noi în partid, partidul are o viață a lui internă democratică, specifică democrației, de aceea ce se întâmplă în partid, rămâne în partid, important este că toți parlamentarii PNL vor vota Guernul, avem coaliție în acest moment, iar asta este ceea ce ar trebui să ne preocupe în momentul de față. Viața de partid este separată și nu constituie decât un deliciu pentru presă”, a declarat Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Primarii „vedetă“ ai PNL, Emil Boc și Ilie Bolojan, ÎL ACUZĂ PE ORBAN DE TRĂDARE! I-au reproșat lui Ludovic Orban pierderea unor ministere cheie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter