Politică

Viceprimarul Clujului, infectat cu COVID19. Dan Tarcea: „Nu știu sursa de infectare”

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Ștefan Tarcea, este infectat cu COVID-19.

 

 


Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca și președintele Partidului Național Liberal (PNL) Cluj-Napoca, nu a scăpat de noul coronavirus.

 


În ședința Consiliului Local de marți, locul lui Tarcea, de regulă președinte de ședință, a fost preluat de celălalt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Oláh Emese.

„Domnul Dan Tarcea, președinte de ședință și viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, din nefericire se află în situația de a avea COVID-19. Partea plină a paharului este că domnul viceprimar se simte bine, starea de sănătate este sub control și în regulă. Sunt convins că toți îi dorim sănătate și să revină cât mai devreme alături de noi la Primărie, în Consiliul Local”, a declarat primarul Emil Boc, la începutul ședinței.


Viceprimarul Dan Tarcea: „Nu știu sursa de infectare cu COVID-19”

Contactat de reporterii monitorulcj.ro, viceprimarul Dan Tarcea a confirmat că, în pofida faptului că a contractat coronavirusul, starea sa de sănătate este în regulă. Întrebat dacă are bănuieli în privința infectării în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare și dacă are alți colegi de partid infectați la rândul lor, el a precizat că nu știe de asemenea cazuri.

„Până acum (mă simt – n.r.) OK! Mulțumesc! Nu am cunoștințe de vreun coleg care să fie infectat. Nu știu sursa de infectare”, a mărturisit viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.


Viceprimarul Dan Tarcea scăpase de coronavirus în iulie

Reamintim că, la începutul lunii iulie, viceprimarul s-a autoizolat, după ce soția sa, Ligia Tarcea, a fost depistată pozitiv cu COVID-19. La acea vreme, Dan Tarcea și fiica lor au fost testați pentru COVID-19, rezultatele fiind negative. Cu toate acestea, viceprimarul s-a autoizolat la domiciliu, în timp ce Ligia Tarcea avea rezultatul pozitiv, fiind însă asimptomatică.

„Este adevărat (că soția a fost depistată pozitiv cu coronavirus – n.r.). Eu și fiica mea suntem negativi”, a declarat la acea vreme viceprimarul Dan Ștefan Tarcea, pentru monitorulcj.ro.


CITEȘTE ȘI:

George Simion, la Cluj: „Datorită AUR, nu se mai anunță restricții de Sărbători”. Cum s-a desfășurat mitingul AUR din Cluj-Napoca?


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter