Politică

Noul primar al Floreștiului a depus jurământul pentru mandat. Pivariu:„ Vom duce Floreștiul acolo unde îi este locul și vom fi o comună modernă”

Florin Bogdan Pivariu a depus, astăzi, jurământul pentru mandatul de primar al comunei Florești. Primarul face parte din PNL.

 

 


Bogdan Pivariu a depus jurământul pentru prima data ca primar al comunei Florești. Pivariu a fost viceprimar al comunei. Noul primar a avut un mesaj pentru locuitorii comunei.

„Le mulțumesc în primul rând floreștenilor, pentru că ei au ales să fim astăzi aici. Îi asigur de toată colaborarea și de toate bunele intenții ale noastre. Vom duce Floreștiul acolo unde îi este locul și vom fi o comună modernă, europeană, de care să fim cu toții mândri”, a declarat Bogdan Pivariu.


Noul primar a ținut să mulțumească fostului consiliu local al comunei, dar și fostului primar Horia Șulea.

La eveniment au participat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, dar și ministrul Agriculturii, Adrian Oros care locuiește în cea mai mare comună din țară.


„Felicitări celor care ați fos aleși în funcție. Sunt convins că veți onora încrederea cetățenilor și veți respecta ceea ce ați menționat în jurămintele depuse. Veți face numai lucruri bune pentru Florești. Este în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, iar asta atrage multă responsabilitate din partea celor care o conduc”, a afirmat Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

De asemenea, ministrul Agriculturii a precizat că, în calitate de locuitor al Floreștiului este convins că floreștiul, cea mai mare comună din țară, va evolua foarte mult în acești patru ani și le-a urat succes noilor consilieri locali și noului primar.


Sursă foto: Facebook Bogdan Pivariu

CITEȘTE ȘI:


Președintele CJ Alin Tișe și consilierii județeni au depus jurământul - VIDEO

Primarul Emil Boc și consilierii locali au depus jurământul - VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter