Politică

Reabilitarea staţiei de tratare a apei de la Câmpia Turzii s-a încheiat

<p />Reabilitarea şi modernizarea staţiei de epurare – în valoare de 71,8 milioane de lei – a fost finalizată înainte de termenul final, fixat pentru 15 martie 2012.

Parte a proiectului european de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, reabilitarea staţiei de tratare a apei de la Câmpia Turzii a ajuns la punctul final al lucrărilor.

Reabilitarea şi modernizarea staţiei epurare Câmpia Turzii, cu cea mai mare valoare din întreg proiectul, adică 71,8 milioane lei, este realizată în procent de 100%. Termenul final al lucrărilor trebuia să fie 15 martie 2012.

Contractul de lucrări “Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Campia Turzii” din cadrul Programului POS Mediu a fost adjudecat prin licitaţie internaţională, are valoarea de 71.820.000 lei fara TVA şi termen de finalizare luna martie 2012.

Finanţarea lucrărilor este realizată pe de o parte, dintr-o subvenţie asigurată de Uniunea Europeană şi pe de altă parte, dintr-un credit bancar angajat de SC Compania de Apă Arieş SA precum şi de la bugetul de stat si bugetul local al municipiului Turda.

Această investiţie va avea ca finalitate alinierea la cerinţele impuse de Uniunea Europeană privind protecţia mediului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter