monitorulcj.ro Menu
Politică

Apel la o declarație publică a fiecărui candidat pentru funcția de primar al Municipiului Cluj-Napoca împotriva traseismului și promovării în funcții publice a politrucilor (P.E.)

În calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, fac un apel către toți candidații să condamne public traseismul politic și politica angajărilor în funcții publice a persoanelor pe criterii de apartenență politică sau de rudenie.

Fac un apel și către actualul primar și candidat pentru a cincea oară pentru această funcție, să se disocieze public de netrebniciile lui Orban și Tișe, privind racolările și lichelismul pe funcții publice. Și să treacă la fapte. Să restructureze organigrama primăriei iar angajările să fie strict pe criterii de competență. Fără această poziție publică clară și fără fapte concrete care să demonstreze că nu sunt doar vorbe, Emil Boc este părtaș, iar tot răul și lipsa de morală din politică vor afecta administrația publică a orașului.

Emil Boc ar trebui să se angajeze public că pune punct practicii racolării politice și îndesării pe joburi călduțe în administrație a oamenilor de partid fără calificare, dar trebuie să și dovedească acest lucru. Clujenii sunt sătui de această administrație clujeană cu sute de angajați care taie frunze la câini, în timp ce mediul privat gâfâie sub povara crizei.


Un angajament și o declarație publică din partea fiecărui candidat că la Cluj se condamnă și se pune punct traseismul politic și că nu se mai pun politruci pe funcții publice, ar fi de bun simț.

Dacă vrem o administrație mai bună în Cluj, acesta trebuie să fie punctul zero, de bun simț, de la care trebuie să pornească oricare dintre candidații care cred cu tărie că pot căștiga încrederea cetățenilor și mandatul de primar pentru următorii patru ani.


În ceea ce mă privește condamn public racolarea de către PNL, prin persoana candidatului pentru funcția de președinte al Consiliului județean Cluj, Alin-Păunel Tișe, a primarilor PSD din diverse localități, în încercarea disperată de a obține încă un mandat de președinte. Totodată declar public, că voi reorganiza primăria pe bază de audit, voi desființa postul inutil de city-manager al personajului Şurubaru iar angajările vor fi făcute strict pe criterii de competență și nu pe criterii de apartenență politică sau de rudenie.

Clujul poate da un semnal de schimbare politică printr-un gest simplu de asumare și de angajare.


Căci dacă Clujul poate diferi cu ceva real de București, nu este traficul și infrastructura, ci oameni politici cu mai mult bun simț și asumare. Schimbarea este posibilă la Cluj și este posibilă ACUM! Sunt singurul candidat convins că îl poate învinge pe Emil Boc. Împreună putem realiza SCHIMBAREA! Iar această schimbare va fi meritul clujenilor și va face înconjurul lumii.

Dezbaterile din campania electorală la Cluj, ar trebui să fie o lecție pentru întreaga țară și pentru București despre bun simț și asumare politică și despre modul în care pot fi sancționați politic netrebnicii care ne fac rău tuturor, deopotrivă clasei politice lipsite de credibilitate dar și cetățenilor, lipsiți de încredere în cei care conduc.  


Clujul TREBUIE să devină Capitala Bunului Simț, în care #SePoateȘiMaiBine
Naș Sorin-Valeriu
Candidat pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca  din partea partidului FORȚA NAȚIONALĂ

Publicat de SC Monitorul de Cluj SRL la comanda FORȚA NAȚIONALĂ – CUI: 21200847