monitorulcj.ro Menu
Politică

Forța Națională consideră că prelungirea stării de alertă nu se justifică (P)

FORȚA NAȚIONALĂ consideră că prelungirea stării de alertă nu se justifică, nu are nicio logică și drept urmare solicită tuturor forțelor politice să nu aprobe o nouă prelungire a stării de alertă.

Campania statistică de promovare a “noului coronavirus” privind numărul în creștere a persoanelor infectate cu COVID-19, declanșată de guvernul PNL, obedient intereselor străine, este cea mai amplă campanie mincinoasă, prin care se încearcă controlul total al maselor populare prin inducerea unui puternic SENTIMENT DE FRICĂ în rândul cetățenilor. Pe de altă parte, este cât se poate de limpede, pentru orice persoană de bun simț, că prelungirea stării de alertă și refuzul guvernului de a reporni activități economice din diverse sectoare economice, sportive, culturale și educaționale, se constituie într-o acțiune a unui GRUP ORGANIZAT prin care se încearcă “ASASINAREA ECONOMIEI ROMÂNEȘTI" și ASERVIREA TOTALĂ A ROMÂNIEI intereselor Fondului Monetar Internațional prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății, organism suprastatal care, prin directivele și recomandările făcute membrilor organizației, încearcă să substituie legislația și constituțiile acestor state.

Toată această campanie premeditată și mincinoasă nu este altceva decât încercarea disperată a președintelui și a guvernului de a ascunde actul de ÎNALTĂ TRĂDARE, CORUPȚIA ȘI HOȚIA GENERALIZATĂ practicată de PNL-iști în toată această perioadă, cu atac direct asupra valorilor prevăzute chiar de primul aliniat din Constituția României:  


“Art. 1. (1) ROMÂNIA ESTE STAT NAȚIONAL, SUVERAN ȘI INDEPENDENT, UNITAR ȘI INDIVIZIBIL.”. 

În încercarea disperată de a ascunde nelegiuirile și despotismul cu care au condus țara în ultimele  patru luni președintele și guvernanții PNL-iști VASALI au ajuns să îndemne cetățenii la nesupunere și nerespectare a deciziilor Curții Constituționale, la încălcarea legilor în vigoare.


De altfel, instigarea publică este o infracțiune gravă prevăzută în Codul Penal și pedespită corespunzător la art. 368:

“ART. 368 Instigarea publică


  (1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârșească infracțiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăși pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârșirea căreia s-a instigat.

  (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este comisă de un funcționar public, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, fără a se putea depăși pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea la săvârșirea căreia s-a instigat.


  (3) Dacă instigarea publică a avut ca urmare comiterea infracțiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracțiune.”

            Statisticile zilnice promovate de GUVERNANȚII VASALI în aproape toată mass-media(cumpărată cu banii poporului), nu fac decât să confirme FALSA PANDEMIE și FALSA “SPERIETOARE” COVID-19.


Consultând datele publice aflate pe site-ul Institutului Național de Statistică aflăm că, în anul 2019 au decedat un număr de 259.307 de persoane cu reședința obișnuită în România. Dintre acestea, un număr de 17.722 au decedat din cauza bolilor ale aparatului respirator. Adică o medie de 1476,83 decese/lună. Consultând datele publice aflate pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, aflăm de la Grupul de Comunicare Strategică că, până la data de 08 iulie 2020, au decedat un număr de 1.817 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, număr care include toate decesele având drept cauză “boli ale aparatului respirator”, dar și alte boli(inclusiv cancer) și orice alte decese dacă persoana era infectată coronavirus. Adică o medie de 302 decese/lună dacă ne raportăm la începutul anului sau 454 decese/lună dacă ne raportăm la declararea pandemiei la noi ȋn țară.

QUOD ERAT DEMONSTRANDUM!

Coronavirusul nu doar că nu a adus o creștere a deceselor cauzate de boli respiratorii ci, așa cum arată statisticile oficiale, media lunară a acestor decese a scăzut la o treime față de media lunară de anul trecut.

În concluzie: Activitățile economico-sociale NU TREBUIAU OPRITE, ci trebuiau doar stabilite reguli și proceduri pentru asigurarea continuității acestora în condiții de siguranță sanitară pentru cetăţeni. Companiile românești cu capital privat au ajuns bătaia de joc a unui partid care se pretinde a fi “liberal”. Despre latura „națională” din denumirea acestui partid nici nu poate fi vorba întrucât, raportat la activitatea guvernului din această perioadă, denumirea corectă ar fi: PARTIDUL ANTINAȚIONAL FASCISTO-COMUNIST(prescurtat PNL).

Repornirea urgentă a activităților în toate domeniile este OBLIGATORIE, însă NU ESTE ȘI SUFICIENTĂ. Totodată TREBUIE OPRITĂ ACUM acțiunea de hărțuire zilnică a investitorilor români de către instituțiile statului(inclusiv controalele diverselor instituții ale statului de PEDEPSIRE a agenților economici care au avut tupeul să redeschidă activitățile(Ce obrăznicie!). Investitorul român asigură aproximativ 70% din produsul intern brut al țării și nu își externalizează profiturile așa cum fac corporațiile multinaționale. De asemenea, ESTE NECESARĂ ȘI O INFUZIE URGENTĂ DE CAPITAL, sub formă de SUBVENȚII ACORDATE TUTUROR ÎNTREPRINDERILOR, indiferent de domeniul sau de obiectul de activitate. PLANUL RENAȘTERII NAȚIONALE trebuie să începă ACUM și nu ne putem baza decât pe forțe proprii.

Trezește-te România! SUNTEM PE CONT PROPRIU!

Este evident că Uniunea Europeană ne desconsideră ca națiune: pe de o parte România este criticată că nu impune “valorile europene”, cum ar fi încurajarea drepturilor minorităților sexuale, iar pe de altă parte neprimirea României în spațiul Shengen este o nedreptate pe care UE o face României și nu este considerată ca aparținând „valorilor  europene”, ca să nu mai vorbim de acțiunea de falimentare a transportatorilor români prin adoptarea pachetului de mobilitate, pachet care conține prevederi ce vor conduce la creșterea dezastruoasă a costurilor transportatorilor români aflați în competiție cu transportatorii din țările membre UE, din categoria „ţărilor arogante”.

Să fie clar pentru toţi românii: SUNTEM PE CONT PROPRIU!

Nu vă lăsați înșelaţi de promisiunile fără acoperire din Planul de Relansare Economică prezentat de PNL, plan care se bazează pe ZERO surse de finanțare, ZERO ce urmează a fi asigurat de Uniunea Europeană la Sfântul Așteaptă. Planul conține o mixtură de coșmaruri rezultate din gândirea „elitelor” de la Palatul Victoria și de la Cotroceni. Mai trist este că paternitatea acestor coșmaruri au încercat s-o revendice și o parte din partidele din aşa-zisa opoziție. TRIST DAR ADEVĂRAT!

FORȚA NAȚIONALĂ face apel la toți parlamentarii, dacă mai au un dram de dragoste față de locul în care au venit pe lume, dacă mai simt cât de cât românește, să nu accepte prelungirea stării de alertă, să voteze conform propriei conștiințe, să dea dovadă de patriotism și să respecte jurământul depus la începutul mandatului, iar dacă acest lucru nu se va întâmplă și starea de alertă, minciuna și falsa pandemie va fi continuată de cǎtre actualii guvernanți, le cerem cetățenilor români să vină alături de noi, să ne unim forțele astfel încât „SĂ NE RECÂȘTIGĂM SUVERANITATEA, INDEPENDENȚA ȘI SĂ NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!

Români, VOI sunteți FORȚA NAȚIONALĂ !

Niciun imperiu nu a reușit să pună botniță poporului român! Nu va reuși acest lucru nici Organizația Mondială a Sănătății și nici trădătorii de neam și țară care conduc vremelnic destinele țării.

Drept răspuns la atacurile OMS și a VASALILOR din conducerea țării asupra independenței și suveranității României, asupra demnității, drepturilor și libertăților cetățenilor, asupra libertății de conștiință și a libertății de credință, Forța Națională inițiază și cheamă toți cetățenii la o campanie de strângere de semnături pentru ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății. Nu există niciun argument pentru a rămâne măcar o secundă în această organizație antinațională și anticreștină.

TREZEŞTE-TE ROMÂNIA!

STOP MINCIUNII COVID-19!

STOP DEZINFORMĂRII POPULAȚIEI!

STOP DISTRUGERII ECONOMIEI ROMÂNEȘTI!

STOP DISTRUGERII CAPITALULUI ROMÂNESC!

JOS TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ!

SĂ NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!

 

Comunicat al Partidului FORȚA NAȚIONALĂ