Politică

Dăncilă, după înfrângerea dură în fața lui Iohannis: „PSD a recâştigat încrederea românilor care ne-au votat în 2016!”

Viorica Dăncilă a oferit primele declarații după anunțarea rezultatelor exit-poll.

Dăncilă, după înfrângerea dură în fața lui Iohannis: „PSD a recâştigat încrederea românilor care ne-au votat în 2016!” Dăncilă, după înfrângerea dură în fața lui Iohannis: „PSD a recâştigat încrederea românilor care ne-au votat în 2016!”

„Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au votat cu inima. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din teritoriu, primarilor, simpatizanților PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. PSD a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astăzi avem peste trei milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care le-am avut la parlamentarele din 2016 și care ne-au permis să intrăm la guvernare”, a declarat fostul premier.

„Am toată convingerea că numărul de voturi de astăzi ne ajută și ne obligă și în acest sens vom face tot ce e posibil să câștigăm alegerile locale și alegerile parlamentare. Avem în acest moment un rezultat exit-poll, vom sta până vom prelua toate procesele verbale din teritoriu, vom face numărătoare paralelă, pentru că atunci vom știi cu adevărat rezultatul voturilor de astăzi”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter