Politică

Cioloș îl înțeapă pe Boc: „A obținut rezultate bune, dar Clujul trebuie să treacă la alt nivel!”

Fostul premier Dacian Cioloș susține că actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc „a avut rezultate foarte bune”, însă este de părere că „orașul trebuie să treacă la o etapă superioară”.

Cioloș îl înțeapă pe Boc: „A obținut rezultate bune, dar Clujul trebuie să treacă la un nivel superior!” Cioloș îl înțeapă pe Boc: „A obținut rezultate bune, dar Clujul trebuie să treacă la un nivel superior!”

„Clujul s-a dezvoltat foarte bine până acum, este deja un model pentru multe oraşe mari din România, domnul Boc a obţinut rezultate foarte bune. Noi credem că pot fi obţinute rezultate şi mai bune, Clujul ar trebui să treacă la o etapă superioară, la o etapă următoare de evoluţie şi de dezvoltare”, a declarat Dacian Cioloş, duminică, într-o conferinţă de presă susținută la Cluj-Napoca.

„Vedem deja că succesul pe care îl are Clujul vine şi cu neajunsuri pe care va trebui să le rezolvăm, legate şi de circulaţie, de riscul de poluare, aglomeraţia din oraş, de infrastrucutră şi de conectarea cu celelalte regiuni din jur. O să venim la momentul oportun cu o viziune şi un program pe care noi îl vom propune pentru clujeni şi, evident, cu un candidat”, a mai punctat fostul prim-ministru al României.


Acesta a dezvăluit că există perspective şi pentru mediul rural, nu doar pentru oraşele mari, şi că formațiunea politică pe care o reprezintă va propune candidaţi pentru toate oraşele la alegerile locale de anul viitor, inclusiv pentru Cluj-Napoca.

„Noi credem că avem şanse şi perspective foarte bune în toate oraşele mari, şi nu doar în oraşele mari. Am început deja să construim o echipă care se va focaliza pe rural. În fiecare filială judeţeană avem un responsabil pe rural şi vrem să pregătim în mod specific şi adaptat candidaturile pentru mediul rural, pentru că în mediul urban avem în mod clar perspective foarte bune, vom prezenta candidaţi pentru toate aceste oraşe şi pentru Cluj-Napoca”, a conchis Cioloş.


CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș îl atacă pe Emil Boc: „Clujul riscă să fie victima propriei dezvoltări!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter