Politică

Horia Nasra, despre respingerea Rovanei Plumb: Cine a propus şi a susţinut nominalizarea să-şi asume şi eşecul

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra susţine că, în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcţia de comisar european, cine a propus şi susţinut această nominalizare trebuie să-şi asume şi eşecul.

Horia Nasra a declarat, joi, că guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianţă de stânga PSD - Pro România - ALDE, iar în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcţia de comisar european, cine a propus şi susţinut această nominalizare trebuie să-şi asume şi eşecul.

„Nu am văzut, primit sau semnat moţiunea de cenzură, însă consider că în acest moment guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianţă de stânga PSD - Pro România - ALDE, cu o largă majoritate parlamentară! De asemenea, un singur candidat la prezidenţiale este cea mai bună variantă la actualul preşedinte. Cât despre respingerea Rovanei Plumb, cine a propus şi susţinut această nominalizare să-şi asume şi eşecul! Pentru cei care încă vor să audă şi să evite un dezastru: scoateţi-vă ochelarii de cal!”, a spus Nasra.


Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb şi nu poate asuma funcţia de comisar european.

Ultimele Stiri
abonare newsletter