Politică

Corina Creţu:"Am venit să votez pentru echipa noastră de profesionişti"

Comisarul european Corina Crețu, candidat Pro România la europarlamentare a votat în această dimienață la secţia de votare nr 162 din cartierul clujean Gruia. 

Comisarul european Corina Creţu, candidată la alegerile europarlamentare pe lista Pro România, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu speranţa unui nou început.

"Am votat cu speranţa unui nou început. Îmi pare bine să fiu în cadrul organizaţiei Cluj, a judeţului, a organizaţiei din Cluj-Napoca. Am venit să votez pentru echipa noastră de profesionişti, pentru un viitor mai bun pentru România, un viitor care sigur să ne întărească prestigiul şi respectul în cadrul Uniunii Europene", a spus comisarul european.


Întrebată dacă a votat şi pentru referendum, Corina Creţu a spus că "aşa este normal".

"Buletinele de vot pentru referendum de fapt ar trebui să oblige statul român să aplice nişte legi care există deja", a spus aceasta.


Comisarul european a venit la secţia de votare însoţită de Ioan Rus, fost ministru în mai multe guverne, şi de reprezentanţi ai Pro România Cluj.

"Eu am votat cu speranţa unei structurări solide a unei noi stângi europene adevărate în România. Şi am votat şi pentru referendum şi pentru Pro România", a declarat, la rândul său, Ioan Rus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter