Politică

Horia Nasra: „Tişe ar trebui să demisioneze”

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, susţine că întreaga conducere a Consiliului Judeţean ar trebui să demisioneze, după ce un drum asfaltat acum câteva săptămâni este “ciuruit de gropi”.

“Drumul ruşinii, principala rută turistică a Clujului, DJ 107 M, drum județean care face legătura între Cluj-Napoca și zona turistică din Băișoara, care tranzitează Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, a ajuns într-o nouă etapă. Dacă în 2018 era practicabil mai degrabă pentru circulația carului, porţiunile reparate în 2019 deja sunt ciuruite de gropi. Bătaie de joc pe banii clujenilor! Rușine celor din Consiliul Județean Cluj! Alin Tișe și întreaga echipă de conducere ar trebui să demisioneze!”, consideră Nasra.

Între timp, Consiliul Judeţean plăteşte 8.283 de lei fără TVA pe servicii de încercări de laborator privind modernizarea şi reabilitatea sectorului de drum DJ 107M, după ce în urma verificărilor lucrărilor s-au constatat defecţiuni, iar unele suprafeţe reparate prezentau degradări noi, iar în alte zone au apărut gropi.


Forul judeţean vrea să testeze, prin încercări de laborator, stratul de mixtură şi stratul suport din piatră spartă. “Aceste teste suplimentare sunt necesare a fi realizate de către un laborator independent, altul decât cel al constructorului care realizează testările în mod curent, pentru a elimina suspiciunile şi cauzele care duc la apariţia acestor degradări care pot genera posibile accident de circulaţie şi la întârzieri în realizarea obiectivului”, menţionează instituţia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter