Politică

Dacian Cioloş, la Cluj: Am şansa să fiu pe lista cu cei mai competenţi şi mai cinstiţi candidaţi pentru europarlamentare

Dacian Cioloş a afirmat sâmbătă, la Cluj, că Alianţa 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu "cei mai competenţi şi mai cinstiţi candidaţi".

"Am şansa să fiu pe lista cu cei mai competenţi şi mai cinstiţi candidaţi pe care România i-a propus vreodată pentru Parlamentul European. (...) În spatele a ceea ce a produs Guvernarea Dragnea există un potenţial pentru o Românie care vrea să rămână europeană. (...) Şi sunt convins că şi la 26 mai, Clujul şi Ardealul vor putea să încline balanţa pentru o Românie europeană", a spus Dacian Cioloş la prezentarea candidaţilor Alianţei 2020 USR-Plus pentru europarlamentare.

La rândul său, celălalt co-preşedinte al USR-Plus, Dan Barna, a susţinut că alianţa pe care o reprezintă va forma guvernul după alegerile din 2020.


"Sunt convins că în 26 mai, Alianţa USR Plus va fi acolo sus în rezultate şi sunt convins că în Cluj cel puţin vom câştiga alegerile. Împreună cu voi, în 2020 sau mai repede, dar în 2020 cu siguranţă la finalul anului, când vor fi alegeri naţionale, Alianţa USR Plus va fi partidul care va forma guvernarea pro europeană a României", a subliniat Dan Barna.

Potrivit acestuia, electoratul are acum ocazia să nu mai voteze, ca altădată, cu "răul cel mai mic", ci să voteze cu "un bine real".


Co-preşedinţii Alianţei 2020 USR-Plus, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au participat sâmbătă, la Cluj-Napoca, la o acţiune de strângere de semnături şi la o întâlnire cu cetăţenii a candidaţilor lor la europarlamentare: Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Vlad Botoş, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituţa, Naomi Reniuţ, Oana Ţoiu, Radu Mihaiu, Andrei Ion, Adriana Cristian, Bogdan Deleanu, Ştefan Pălărie, Silviu Gurlui, Teodora Stoian, Dan Clinci, Octavian Berceanu şi Cristina Iurişniţi.

La întâlnirea cu candidaţii Alianţei 2020 USR-Plus, desfăşurată la Cinematograful Florin Piersic, au participat câteva sute de persoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter