Politică

Nume surpriză pe lista PSD la euroalegeri. Carmen Avram, realizatoare Antena 3

Realizatoarea emisiunii ”În premieră” difuzată de Antena3, Carmen Avram, ar putea fi surpriza de pe listele PSD la europarlamentare, au confirmat pentru G4Media.ro mai multe surse din partid.

Potrivit acestora, PSD o măsoară în sondaje pe jurnalista Carmen Avram. Nu este clar dacă realizatoarea TV ar fi dispusă să accepte oferta PSD de a candida pe un loc pe liste. Avram n-a putut fi contactată de G4Media.ro până la publicarea acestui articol și nu a răspuns la mesaje.

Carmen Avram este soția jurnalistului Adrian Ursu, considerat în acest moment cel mai influent om din Antena 3.  Avram a fost unul dintre veteranii ProTV, unde a lucrat 14 ani. A fost editor general al emisiunii ”România, te iubesc”, de unde s-a transferat la trustul Intact, în 2010. La Antena 3 realizează emisiunea de reportaje și anchete ”În Premieră”. A primit numeroase premii în țară și internaționale pentru anchetele și reportajele sale.


La PSD, cap de listă ar urma să fie Rovana Plumb, au mai declarat surse din partid.

Alte nume care ar putea figura pe lista PSD la europarlamentare sunt: Ioan Mircea Pașcu (europarlamentar), Dan Nica (europarlamentar), Natalia Intotero (ministru pentru românii de pretutindeni), Maria Grapini (europarlamentar), preotul Chris Terhes, Dragoș Benea (liderul PSD Bacău), Doina Pană (fost ministru al apelor și pădurilor) și posibil Ilan Laufer (fost ministru pentru mediul de afaceri).


PSD mizează să obțină între 10 și 12 europarlamentari la alegerile din 26 mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter