Politică

Tăriceanu, nemulțumit de traficul din Cluj: Dacă aş fi primar m-aş ocupa de dimineaţă până seară doar de construcţia de parcări

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a atras atenţia, miercuri, că Bucureştiul și Clujul sunt sufocate de maşini şi că dacă ar fi primar, acesta s-ar ocupa „de dimineaţă până seară doar de construcţia de parcări”.

„Am văzut zilele acestea un sondaj făcut în Bucureşti, starea sistemului de sănătate a spitatalelor este una din primele trei teme de preocupare pentru bucureşteni. Pe primul loc: parcările. Eu dacă aş fi primar vă spun că nu m-aş ocupa de dimineaţă până seara decât de construcţia de parcări. Vedem cu toţii traficul care e în Bucureşti. Am fost la Cluj, la fel. Numărul de maşini s-a înmulţit considerabil”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24.

Liderul ALDE a susţinut că în România, oamenii nu folosesc atât de des scuterele sau bicicletele.


„Oamenii vor să se bucure că au maşină. În străinătate folosesc un număr impresionant scutere, motociclete, biciclete. Am văzut şi la noi, dar foarte puţin. Atunci sigur că oraşul e sufocat de trafic şi trebuie construite mai multe parcări pentru a degaja străzile. Aş spune că eu sunt mai mult preocupat de aceste probleme”, a adăugat Tăriceanu.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost  la Cluj-Napoca în luna februarie, unde a participat la Congresul UDMR.

abonare newsletter