Politică

Noul subprefect vine de la Consiliul Județean. Nasra: „Un tânăr muncitor şi bine pregătit!”

Guvernul României a adoptat, în ședința de miercuri, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți.

Astfel, după ce Györke Zoltán a fost eliberat din funcție, fără nicio explicație oficială, Ioan-Alin Danci devine noul subprefect al județului Cluj.

„HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Cluj de către Danci Ioan-Alin”, se arată în comunicatul de presă privind proiectele de acte normative sau de care Guvernul a luat act în şedinţa Guvernului României din 27 februarie 2019.


Originar din Maramureș, Alin Danci a fost numit prin detașare de la Consiliul Județean Cluj, acolo unde ocupa funcția de șef Birou Administrare Patrimoniu, având studii juridice. Danci este unul dintre artizanii Clusterului Agro Transilvania.

„Succes Alin Danci! Noul subprefect al județului Cluj, un tânăr muncitor şi bine pregătit. Echilibrul, corectitudinea şi bunul simţ să-i călăuzească activitatea!”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter