Politică

Aurelia Cristea, aleasă vicepreşedinte al PRO România

Fost ministru pentru Dialog Social în Guvernul Ponta şi fost deputat de Cluj, Aurelia Cristea a fost aleasă vicepreşedinte al noii formaţiuni PRO România.

Potrivit unui comunicat de presă, alegerea Aureliei Cristea în noua funcţie de vicepreşedinte al PRO România a fost făcută în cadrul primei întâlniri a delegaţiei naţionale, care a avut loc marţi, 6 noiembrie 2018.

Fost membru în Comisia de Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor, Cristea va fi responsabilă de domeniul "Antreprenoriat şi Pieţe financiare".

"Mă bucur să reprezint judeţul Cluj în forul de conducere al celui mai proaspăt şi mai dinamic partid din România. Sunt convinsă că voi face echipă bună cu toţi foştii colegi din cel mai performant Guvern de după Revoluţie", a declarat Aurelia Cristea.

Aceasta s-a adăugat unei liste de 17 responsabili pentru tot atâtea domenii majore de interes.

Conform comunicatului PRO România, este vorba despre o echipă de profesionişti, foşti miniştri sau actuali parlamentari, cu experienţă semnificativă în domeniile coordonate, "care vor veni în faţa oamenilor cu soluţii la problemele din educaţie, sănătate, infrastructură sau absorbţia fondurilor europene".

Delegaţia naţională a PRO România s-a întrunit marţi în prima şedinţă după Congresul PRO România, organizat în perioada 20 - 21 octombrie.

abonare newsletter