Politică

„Domnule Tişe, lăsaţi avioanele în pace, chiar dacă sunteţi aerian!”

Deputatul PSD Horia Nasra îl acuză pe "preşedintele Zero Realizări, Alin Tişe" că transformă Consiliul Județean "într-un tonomat de minciuni”.

“În campania electorală din 2012 a promis crearea unui `Centru internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii` apoi, în campania din 2016 a promis pentru a doua oară crearea acestui centru, antamând electoral un teren al aeroportului, într-o conferinţă de presă: ``Este un teren plat de 12 hectare pe care îl are în proprietate judeţul în momentul de faţă, este în administrarea aeroportului, dar care nu face parte din proiectul de dezvoltare al aeroportului, ci este o zonă pe care noi o avem acolo de mulţi ani şi care putea fi valorificată mai demult``.

Dacă `Centrul internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii` a rămas, binenţeles, o promisiune neonorată, terenul respectiv a fost antamat acum unui alt obiect, park and ride, obiectiv gândit în parteneriat cu primăria Cluj-Napoca.


Trecând de penibilul fapt că atât dumnealui cât şi naşul său, Emil Boc, refuză un dialog instituţional cu primarii din zona metropolitană, social-democraţii clujeni propunând două park and ride-uri, unul în Gilău şi celălalt în Jucu, pământul aflat în administrarea aeroportului se pare că este antamat electoral de către Preşedintele ZERO Realizări în funcţie de conjunctură.

Pe lângă faptul că îşi uită constant promisiunile, pe lângă faptul că a transformat instituţia fanion a judeţului într-un tonomat de minciuni, poate într-un viitor apropiat va reuşi să treacă peste conflictul personal cu directorul aeroportului şi nu va mai bloca dezvoltarea Aeroportul International Avram Iancu Cluj.


În concluzie, domnule Tişe, lăsaţi aeroportul şi avioanele în pace, chiar dacă sunteţi aerian. Hotărâţi-vă ce faceţi cu acel pământ! Nu mai antamaţi electoral terenul în funcţie de conjunctura politică, ori `Centrului internaţional de congrese, conferinţe şi expoziţii` ori park and ride-ului de lângă aeroport”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter