Politică

Cortul de campanie pentru referendum din Cluj al PMP a fost vandalizat

PMP Cluj a depus plângere la Poliţie pentru distrugere după ce cortul de campanie pentru referendum al filialei amplasat pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca a fost vandalizat.

Potrivit unei postări pe Facebook a preşedintelui PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, pereţii cortului au fost tăiaţi cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate.

”Cortul de campanie al PMP Cluj, care afişează mesaje de susţinere a referendumului pentru familie, a fost vandalizat. Pereţii cortului au fost tăiaţi cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate. Joi am depus la IPJ Cluj - Secţia 1 Poliţie o plângere penală pentru distrugere”, a arătat Lungu.


Senatorul PMP le-a transmis persoanelor care au recurs la acest gest de ”intimidare” că va participa la referendum sâmbătă dimineaţa la ora 7 şi îşi va lua toţi prietenii cu el pentru a atinge cvorumul necesar de 6 milioane de persoane.

”Vom înlocui cortul de fiecare dată când va fi distrus şi vom face plângere penală, de asemenea, de fiecare dată”, a spus liderul PMP Cluj.


Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, vineri, că a fost deschis dosar penal pentru distrugere.

"Se fac cercetări în acest caz pentru identificarea persoanelor vinovate", au spus sursele citate.

abonare newsletter