Politică

Horia Nasra: „Nu ne aşteptam la un alt rezultat”

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, spune că e nevoie de „poduri de comunicare” între cele două tabere.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al Partidului Social Democrat s-a reunit vineri în şedinţă, la Palatul Parlamentului, tema centrală de discuţie fiind demersul public asumat de mai mulţi lideri ai formaţiunii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a spus că în perioada care urmează vor fi necesare discuţii cu nemulţumiţii din partid pentru a fi construite „poduri de comunicare”.


„Aşa cum preconizam, preşedintele PSD s-a bucurat de o largă majoritate, de peste 50 de voturi. Cu siguranţă că, în perioada următoare, rămâne să discutăm cu colegii nemulţumiţi şi să construim mai multe poduri de comunicare decât să îi îndepărtăm. Atât filiala PSD Cluj cât şi celelalte organizaţii din Transilvania au dat din timp semnalul de unitate în partid, nu ne aşteptam la un alt rezultat”, a spus Nasra.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, după şedinţa Comitetului Executiv, că au fost 56 de voturi pentru susţinerea sa în şedinţa CEx, 8 pentru demisie şi o abţinere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter