Politică

Ce spune liderul PMP Eugen Tomac despre protestele din 10 august

Preşedintele PMP Eugen Tomac a declarat joi la Cluj că trebuie făcută lumină cât mai repede în ceea ce priveşte incidentele care au avut loc la Bucureşti, la protestele din 10 august. În opinia acestuia, oameni de la vârful PSD ar fi implicaţi în trimiterea provocatorilor în piaţă, pentru a compromite mitingul.

„Urmărim cu multă atenţie modul în care este anchetată mineriada diasporei din 10 august. Ne-am dori să se facă lumină în ce pri veşte evenimentele din 10 august, ne-am dori să se verifice cine a trimis provocatorii acolo. Dincolo de abuzurile jandarmeriei, dincolo de tupeul incredibil al ministrului de Interne prin lipsa de asumare, credem că este fundamental să aflăm cine a trimis de fapt în Piaţa Victoriei provocatorii. Din februarie 2017 de la celebra ordonanţă 13 în Piaţa Victoriei au fost organizate peste 30 de proteste la care nu au existat asemenea imcidente. Din păcate, o acţiune anunţată cu foarte mult timp înainte s-a încheiat cu un măcel. Credem că acest aspect este extrem de important pentru a şti exact dacă acest fir duce în mod real către parte din liderii PSD pentru că doar ei aveau interesul să compromită acţiunile din 10 august”, a declarat Tomac. 

Cât despre preşedintele PSD Liviu Dragnea, Tomac spune că “pare tot mai rupt de realitate şi se află într-o perioadă de delir”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter