Politică

CONCLUZII după discuţii cu Poliţia, despre mesajul anti-PSD, scris pe deal. Un alt mesaj, scris în Sâmboleni

Cei doi protestatari care au scris pe un deal din judeţul Cluj un mesaj obscen anti-PSD au discutat cu poliţiştii din Apahida, duminică, şi au concluzionat că mesajul rămâne scris până când va fi lucrat terenul. Un alt mesaj, preluat din Sibiu, a fost scris pe un deal din Sâmboleni.

Sorin Bobiş, unul dintre cei doi protestatari din Cluj, a declarat, duminică, că le-a explicat poliţiştilor că mesajul de pe deal nu a fost o trivialitate adresată cuiva, ci a fost vorba despre un mesaj-protest preluat de la românii veniţi din străinătate.

”A fost discuţie cât se poate de civilizată, iar şeful Postului de Poliţie Apahida a dorit să ne cunoască şi să afle de ce am scris ceea ce am scris. Ne-a întrebat dacă vrem să scriem o declaraţie, am refuzat, nu s-a lăsat discuţia cu urmări, nu s-a pus problema să fim amendaţi. Erau deranjaţi doar pentru cuvântul obscen folosit şi le-am explicat că nu a fost o trivialitate adresată cuiva, ci a fost vorba despre un mesaj-protest pe care l-am preluat de la românii veniţi din străinătate, nimic altceva. Mesajul va rămâne pe deal atât timp cât nu vom lucra terenul, care este o mirişte, dar când vom începe să îl lucrăm, peste săptămână sau două, atunci va dispărea”, a spus Bobiş.


Un mesaj cu conţinut obscen la adresa PSD a fost scris de doi protestatari din Cluj-Napoca pe un deal situat la 40 de kilometri de municipiu, cu litere pe o lăţime de 60 de metri, să poată fi citit din avion.

Sâmbătă, aceiaşi protestatari au scris pe terenul unui deal din localitatea Sâmboleni, judeţul Cluj, mesajul ”Vă vedem” preluat de la protestatarii din Sibiu.

Etichete: psd sorin bobis protest
Ultimele Stiri
abonare newsletter