Politică

Kelemen lasă deschisă o portiţă privind votarea de către UDMR a moţiunii de cenzură. Când va face anunţul OFICIAL

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, după întâlnirea cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, că miercuri dimineaţa va decide formaţiunea pe care o reprezintă cum va vota, dar recunoaşte că personal nu este mulţumit de toţi miniştrii din Guvernul actual.

"Mâine dimineaţă (n.r: miercuri) luăm o decizie, avem grupurile reunite şi am anunţat de ieri. Asta a fost discuţia cu Ludovic Orban, foarte civilizată, onestă, pe cifre şi câteva principii", a declarat Kelemen Hunor.

Întrebat de ce este nevoie pentru un vot împotriva actualului Cabinet, liderul UDMR a spus că orice variantă trebuie să fie una realistă, cu un program asumat, măsuri pe termen mediu şi lung.


"Niciun guvern nu este de neînlocuit", a spus Kelemen Hunor, care a recunoscut că sunt şi miniştri de care nu este mulţumit: "de exemplu, de ministrul Transporturilor şi ce spune despre construcţia de autostrăzi, de Negrescu cum gestionează faptul că anul viitor preluăm presedintia Consilului UE. Niciodată nu a existat vreun guvern, nici din care am făcut parte, de care să fiu complet mulţumit".

Liderul UDMR a mai afirmat că liderii PSD nu au avut nicio solicitare cu privire la poziţia Uniunii legat de moţiunea de cenzură de miercuri.

Etichete: kelemen hunor UDMR
Ultimele Stiri
abonare newsletter