Politică

PSD Cluj: “Naţionalizarea sau desfiinţarea pilonului II de pensii sunt FAKE NEWS marca PNL”

PSD Cluj reclamă manipularea efectuată de liderii PNL cu privire la pilonul II de pensii, naţionalizarea sau la desfiinţarea pilonului II de pensii fiind doar FAKE NEWS marca PNL.

„Nu s-a discutat şi nu vom adopta nicio măsură care să ducă la desfiinţarea Pilonului II de pensii! Fiind incapabili să propună măsuri economice concrete, liderii opoziției au recurs la acest timp de manipulare precum denunțul domnului Orban. Fondurile aparțin contribuabililor și nu pot fi desființate sau naţionalizate”, a declarat Remus Lăpușan, liderul consilierilor județeni social-democrați.

PSD Cluj consideră că părerile lui Emil Boc legate de acest subiect sunt uşor ridicole având în vedere experienţa sa guvernamentală lamentabilă: “Înţeleg că Emil Boc a primit poruncă de la Orban să rostogolească fake newsuri, însă eu i-aş aduce aminte de reuşitele sale guvernamentale: a tăiat 25% din salariile bugetarilor în timp ce clientela PDL prospera,  în perioada guvernării sale a explodat exodul cadrelor medicale, peste 15.000 de medici au părăsit România, `reorganizarea` spitalelor a reprezentat, în fapt, închiderea, peste noapte, a 71 de instituţii medicale, absorbţia de fonduri europene a fost la pământ iar numărul de kilometri de autostradă inauguraţi în patru ani a fost demn de zmeura de aur!”,  a mai declarat consilierul judeţean Remus Lăpuşan.

abonare newsletter