Politică

Daniel Buda (PNL): “Naţionalizarea pilonului 2 de pensii e echivalentă naţionalizarii caselor de către comunişti!”

Comisia Europeană trebuie să intervină de îndată pentru a stopa jaful secolului pus la cale de către Guvernul PSD-ALDE, spune europarlamentarul clujean Daniel Buda.

“Îi solicit public lui Liviu Dragnea să oprească cel mai mare jaf al României de la comuniști încoace. Îi atrag atenția că nu este nicio diferență între naționalizarea Pilonului II de pensii preconizată a fi făcută de PSD-ALDE și naționalizarea caselor de către comuniști. Dreptul de proprietate este sacru și inviolabil. Nimeni nu poate să se atingă de un drept de proprietate fără să îi fie atrasă răspunderea în primul rând din punct de vedere politic.

(…)Sesizez Comisia Europeană cu privire la această tentativă abuzivă din partea Guvernului PSD-ALDE, solicitându-i președintelui Jean-Claude Juncker ca, prin mecanismele pe care le are la dispoziție și în virtutea tratatelor la care România este parte, să intervină și să prevină orice furt public la adresa românilor. Nu cred că s-a mai întâmplat un astfel de abuz într-o țară europeană tocmai de aceea, intervenția Comisiei Europene este absolut necesară în jaful secolului pus la cale de actuala guvernare”, a declarat Daniel Buda. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter