Politică

Consilierii locali PSD+ALDE cer explicaţii privind stadiului proiectelor propuse și incluse în bugetul Cluj-Napoca pe anul 2018

Consilierii locali PSD+ALDE solicită o informare publică asupra stadiului proiectelor propuse și incluse în bugetul Cluj-Napoca pe anul 2018.

Aceştia cer public Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca un răpuns asupra proiectelor asumate de către PSD+ALDE pe anul 2018, proiecte acceptate de către primarul Emil Boc pentru a fi realizate în acest an.

“Punctual, dorim un răspuns asupra următoarelor proiecte susținute de către grupul PSD+ALDE:


Care este situația străzii Mărginașă, în ce etapă este proiectul de lărgire al acestei străzi?

Care este stadiul reabilitării bustului poetului Octavian Goga?


Ce s-a făcut pentru amenajarea zonei comerciale în jurul Cluj Arena (Parcul Mare)? Vom rămâne cu același mobilier și amplasare haotică?

Ce s-a făcut pânăîn prezent pentru amenajerea parcărilor pentru motociclete/scutere/mopede, ne apropiem de luna Iunie șiîncă nu avem o variantă pentru aceste mijloace de transport care ar decongestiona traficul semnificativ.


Am solicitat îngrădirea parcurilor pentru copii și implementarea unui sistem video de supraveghere,în vederea creșterii siguranței copiilor.Ce ați făcut concret pentru această solicitare?

De asemenea, dorim un punct de vedere în privința Școlii Iuliu Hațieganu, un proiect în discuție de peste 3 ani în Consiliul Local și unde părinții și reprezentanții școlii au primit numeroase promisiuni.


Sperăm că acceptarea proiectelor noastre nu a fost doar un exercițiu de imagine al D-lui Emil Boc, vorbim de idei venite de la cetățenii orașului, realizarea acestora asigurând o mai bună calitate a vieții în orașul nostru.

Fiind aproape de jumătatea anului, am inclus doar o parte dintre proiectele PSD+ALDE,asumate de dumneavoastrăîmpreună cu tot Consiliul Local, proiecte care sunt extrem de importante pentru comunitatea clujeană”, au transmis consilierii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter