Politică

Deputatul de Cluj Sorin Moldovan a uitat pe cine trebuie să reprezinte în Parlament

Liberalul Sorin Moldovan este mai degrabă îngrijorat de soarta bucureştenilor, decât a clujenilor pe care ar trebui să îi reprezinte şi care de altfel, l-au şi trimis în Parlament. Deputatul „paraşutat” consideră că PSD va fi singurul vinovat pentru eșecul organizatoric al Campionatului European de Fotbal EURO 2020, problemă care nu are nicio legătură cu Clujul.

Într-un comunicat de presă, Moldovan aminteşte că în luna septembrie a anului 2014 Bucureștiul a primit dreptul de a găzdui patru meciuri la turneu final european EURO 2020. Printre obiectivele pe care Bucureștiul și România le avea de îndeplinit până la startul competiției se numărau: legarea Aeroportului Internațional Henri Coandă de București cu o linie de metrou, finalizarea autostrăzii A3 și modernizarea a patru stadioane pentru ședințele de antrenament.   

“De curând, domnul Gică Popescu a fost numit în poziția de consilier guvernamental responsabil de organizarea EURO 2020 în România. Domnul Popescu a declarat în presă, întrebat de situația stadionului Dinamo, următoarele: La Dinamo, lucrurile sunt întârziate. Se va face, dar nu va fi gata pentru Euro 2020. Asta nu ne împiedică să organizăm. Nu e obligatorie construcția niciunui stadion, dar vrem să punem la punct infrastructura sportivă.


Domnul Ion Gavrilă, directorul general al Companiei Naționale CFR SA, într-o altă declarație de presă: Ne-am propus ca în 2019 să modernizăm acea haltă de lângă aeroport, iar de acolo o să putem să facem o șosea pentru microbuze și un terminal în aeroport. Am încercat să facem și varianta a doua, dar 90% că nu se poate face până la Campionatul European …

Autostrada A3 nu va fi finalizată la timp, legătura aeroportului de oraș printr-o linie de cale ferată nu se va realiza, iar din cele 4 stadioane, doar 3, teoretic, sunt “în grafic”. Este evident că nu vom reuși să ne îndeplinim angajamentele pe care le-am luat acum patru ani.


Partidul Social Democrat va fi singurul vinovat dacă ROMÂNIA va pierde organizarea Campionatului European de Fotbal EURO 2020”, spune Moldovan. 

Etichete: pnl sorin moldovan
abonare newsletter