Politică

Liderul PMP Cluj, lecţie de logică: „Domnule Rareș Rusu, nu puteți pleca dintr-un partid dacă nu sunteți membru al acelui partid”

Reprezentanţii PMP Cluj dezmint informaţia potrivit căreia Rareş Rusu ar fi plecat din PMP, pentru că de fapt acesta ar fi fost exclus din partid încă din 2017.

Acesta a fost exclus din PMP cu majoritate de voturi încă din 2017, spun reprezentanţii PMP Cluj.

“Așadar, nu se poate aduce în discuție plecarea sa dintr-un loc de unde nu mai era deja membru.


Domnule Rareș Rusu, o scurtă lecție de logică elementară: nu puteți pleca dintr-un partid dacă nu sunteți membru al acelui partid! Dumneavoastră ați fost exclus din partid în 2017!”, spune liderul PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu.

 Mai mult, de atât și informația că Rareș Rusu ar fi luat cu el 150 de membri este fake-news. “Societatea clujeană nu poate fi convinsă de Rareș Rusu, care afirmă că 150 de oamenii l-ar fi urmat, pentru că dânsul nu a reușit să adune într-o sală 150 de persoane pentru un eveniment că vizită președintelui din 2016. Cu atât mai mult cum ar putea, oare, să convingă 150 de oameni să își schimbe afilierea și doctrina politică atâta timp cât nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic?”, mai spune președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu.


PMP Cluj mai precizează că celelalte persoane menționate în comunicatul de presă al domnului Rareș Rusu, nu ocupau la data comunicatului nici un fel de funcție în PMP Cluj. Ele au fost înlocuite în urmă cu un an datorită slabei performanțe politice de care au dat dovadă în campaniile electorale din 2016.

Vă reamintim, liberalii clujeni au anunţat marţi că peste 150 de membri ai PMP Cluj, printre care şi persoane din conducere, au decis să plece din această formaţiune politică şi să treacă la PNL.


"Membrii PMP Cluj părăsesc în masă formaţiunea şi aderă la PNL Cluj! Fostul preşedinte şi consilier judeţean al PMP Cluj, Rareş Rusu, alături de preşedintele organizaţiei Câmpia Turzii şi fost secretar general al judeţului, domnul Marian Morar, de preşedintele organizaţiei Dej, domnul Sebastian Lazin, de preşedintele organizaţiei Huedin, domnul Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizaţii şi din Cluj-Napoca, au decis să părăsească PMP Cluj şi să adere la PNL Cluj", se arăta într-o informare transmisă, marţi, de PNL Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter