Politică

Senatorul PSD, Vasile Ilea acuză administraţia locală: „Management defectuos la Sala Polivalentă”

Senatorul PSD Vasile Ilea atrage atenţia că unul din obiectivele sportive cele mai importante ale Clujului, Sala Polivalentă a fost iarăși pe pierdere din cauza managementului defectuos.

Parlamentarul clujean arată că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și-a reafirmat recent preocuparea pentru infrastructura sportivă a orașului, dezvoltarea acesteia și oferirea posibilității unui acces cât mai larg al clujenilor la ea.

“Ideea în sine este mai mult decât binevenită, însă în acest context trebuie avute în vedere două aspecte:


- Alegerea potrivită, în funcție de interesele și preferințele comunității clujene, a noilor investiții, inclusiv prioritizarea investiţiilor și localizarea lor pe teritoriul municipiului (a se vedea disputa și dezbaterea recentă legată de propunerea construirii unui Aquapark versus Parcul Est)

- Problema rentabilității, a modului în care sunt gestionate investițiile existente, și a transparenței acestora față de clujeni, beneficiarii lor.


În acest sens, se impune precizarea că unul din obiectivele sportive cele mai importante ale Clujului, Sala Polivalentă a fost iarăși pe pierdere din cauza managementului defectuos. Raportul venituri-cheltuieli pe anul trecut (2017) fiind 2.286.000 lei - 2.962.000 lei”, spune senatorul clujean.

Astfel, social democraţii clujeni întreabă executivul local cum e posibilă această stare de lucruri, în situația în care, la fiecare sfârșit de saptămână, în Sala Polivalentă sunt organizate activități generatoare de profit substantial. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter