Politică

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra: “Mărţişor negru à la Cluj: Levigatul de la Pata Rât şi-a reluat cursul spre Zapodie-Someş”

La început de primăvară, în judeţul Cluj, Consiliul Judeţean a pregătit un mărţişor negru pentru clujeni, după dezgheţ, râul de levigat de la groapa de gunoi a Clujului reluându-şi cursul spre Zapodie, respectiv Someş, spune liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

Parlamentarul atrage atenţia că Alin Tişe a promis că staţia de osmoză inversă va fi operaţională din decembrie 2017, însă doar în urmă cu câteva zile instituţia a postat pe site solicitarea de autorizare de mediu pentru remedierea dezastrului ecologic de la Pata Rât.

„Cu siguranţă că dezastrul ecologic de la Pata Rât putea fi preîntâmpinat încă de acum câţiva ani. Cu siguranţă că Executivul Consiliului Judeţean Cluj a minţit cu privire la activarea staţiei de osmoză încă din decembrie 2017. Cu siguranţă că râul de levigat de la Pata Rât poluează Zapodie, respectiv Someş.


Domnule Alin Tişe şi la propriu şi la figurat, Consiliul Judeţean Cluj nu se conduce în  trening şi pantofi. Ştiu, sunteţi blazat dar treziţi-vă domnule preşedinte, aici este Cluj, nu Belgravistan! Opriţi spectacolul de prost gust şi de mahala de la şedinţele Consiliului Judeţean şi rezolvaţi problema de la Pata Rât!”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter