Politică

„Promisiunile nerealizate şi proiectele abandonate ale primarului Emil Boc”. Lista liderului PSD Cluj Horia Nasra

Liderul PSD Cluj Horia Nasra a făcut o listă de 44 de promisiuni nerespectate ale primarului Emil Boc În ultimii ani, primarul Emil Boc a promis finalizarea mai multor proiecte anunţate atît în primii ani de mandat, cât şi mai recent. Cea mai mare parte a promisiunilor au rămas însă nerealizate, spune Nasra.

„Clujul este un oraş pretenţios, clujenii sunt o comunitate ambiţioasă. Suntem pretenţioşi şi ambiţioşi pentru că suntem al doilea oraş al ţării, reşedinţa istorică şi culturală a Transilvaniei. Suntem ambiţioşi datorită universităţilor noastre, suntem ambiţioşi datorită industriei medicale şi IT-ului, suntem pretenţioşi şi cosmopoliţi datorită multiculturalităţii noastre.

Executivul municipiului Cluj-Napoca trebuie să aibă o viziune managerială pretenţioasă şi ambiţioasă. Emil Boc a obosit şi nu reuşeşte să-şi onoreze promisiunile electorale. Domnule primar, şpriţuiala administrativă nu mai poate ţine pasul cu dezvoltarea comunităţii noastre!


Nu doar jocul de-a alba neagra este supărător pentru o comunitate pretenţioasă, nu doar bulibăşeala răzgândelilor într-un interval de câteva luni enervează, ci lipsa ambiţiei manageriale: Primarul Clujului trebuie să aibă determinarea, puterea de muncă şi dorinţa de a crea premizele de dezvoltare şi extindere pentru următorii 30-40 de ani, Clujul milionului de locuitori” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Potrivit lui Nasra, Emil Boc a promis proiecte pe fonduri europene: A rămas însă corigent la absorbţia de fonduri europene. Sunt oraşe în Bulgaria care au reuşit să atragă mai multe fonduri europene decât cei din primăria Cluj-Napoca, astfel, la capitolul fonduri europene Clujul ocupă un loc mediocru în clasamentul naţional.


De asemenea, administraţia Clujului nu a reușit să țină pasul cu dezvoltarea municipiului, cu extinderea imobiliară care a determinat apariţia a numeroase străzi private dar care sunt abandonate de primar, doar în campania electorală Emil Boc promițând asfaltarea lor, mai arată deputatul clujean.

Puteţi vedea LISTA completă a celor 44 de promisiuni nerealizate şi proiectele abandonate ale primarului Emil Boc, potrivti lui Horia Nasra, în ataşamentul de mai jos.


În replică, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc spune că nu a primit “nimic de la domnul Nasra, niciun document în scris”. “Eu sunt într-o şedinţă, dacă va trimite, voi răspunde. Nu ştiu la ce se referă”, a spus Boc.  

Etichete: emil boc horia nasra
abonare newsletter