Politică

Protest inedit la Cluj, pentru o “justiţie independentă“

Câteva zeci de persoane au protestat, sâmbătă, în tăcere, în faţa sediului PSD din Cluj-Napoca. La manifestarea de la Cluj au participat şi membri ai grupului "Vă vedem din Sibiu".

captura video Facebook umbrelaanticoruptiecluj captura video Facebook umbrelaanticoruptiecluj

Oamenii nu au scandat, dar au afişat pancarte cu mesaje precum "Curaj DNA, vino şi îi ia", "Vrem femei ca şi Codruţa, nu ca Firea şi Olguţa", "Nu tăcem", "Justiţie nu corupţie", "Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni", "Zero toleranţă pentru corupţie".

Printre cei aproximativ 80 de protestatari s-a aflat şi Sorin Bobiş, organizatorul "Marşului Speranţei", cel care a mers pe jos alături de alte persoane, în ianuarie, pentru a participa la mitingul de la Bucureşti împotriva modificărilor legilor justiţiei.


"A fost un protest mut în faţa sediului PSD cu mesajul 'Vă vedem din Cluj'. Este importat de la cei de la Sibiu, faţă de modificările la legile justiţiei şi la campania dusă împotriva justiţiei", a spus Bobiş, potrivit Agerpres.

“Au trecut două luni de proteste față de modificările aduse legilor justiției, cu mici victorii, dar și cu mari bătălii care ne așteaptă.


Sâmbăta aceasta în Cluj și Sibiu ne unim forțele într-un protest comun, în tăcere, în fața sediilor PSD din cele două orașe. Este pentru prima dată când încercăm să asigurăm o transmisie duplex live, așa încât, fiți alături de noi ca să facem istorie!, au scris, organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Etichete: justitie psd protest
Ultimele Stiri
abonare newsletter