Politică

Primarul Emil Boc şi deputatul Horia Nasra, ceartă în direct la un post de radio

Primarul Emil Boc a participat astăzi dimineaţă la emisiunea matinală transmisă de un post de radio. În timp ce moderatorul prelua intervenţii telefonice de la ascultători, deputatul PSD Horia Nasra a intrat şi el în direct pentru a-i reproşa edilului comportamentul superficial şi preferenţial raportat la anumite spitale.

Horia Nasra a amintit de faptul că Emil Boc urmează să fie audiat în dosarul lui Lucan- măcelarul. Primarul i-a replicat că se simte foarte relaxat pe marginea acestui subiect şi că nu a greşit cu nimic, relatează ziardecluj.ro.

"Sunteţi o morişcă, domnule deputat. Cum aţi votat când s-a pus în discuţie proiectul Guvernului prin care Cluj-Napoca pierde peste 18 de milioane de euro din bugetul anual? Nu aveţi iniţiat nici un proiect de când sunteţi parlamentar. Eu nu îmi fac nici o grijă cu privire la audierea de la DIICOT. Am vorbit şi ieri şi azi despre acest subiect. Poate ar trebui să vă documentaţi mai bine", i-a strigat Emil Boc lui Horia Nasra. 


Cei doi politicieni au ajuns să urle unul la celălalt până în momentul în care moderatorul emisiunii a întrerupt discuţia pe motiv că emisiunea se apropie de final.

În opinia lui Nasra însă, Emil Boc ar trebui să înţeleagă faptul că în Cluj există opoziţie.


„L-a deranjat că i-am pus trei întrebări foarte simple. Prima –de-a lungul timpului, sub ce motivaţie juridică, etică şi morală a acordat bani Institutului, alături de toţi consilierii locali care au votat, fără să ţină seama de zvonistica din oraş. Au fost nenumărate articole care au semnalat posibile, probabile abuzuri ale acestui domn Lucan.

În al doilea rând l-am întrebat dacă cele două familii, familia Boc cu familia Lucan, au fost sau nu în concediu. E o întrebare. Putea să spună ca da, putea să spună că ba...


A treia întrebare a fost dacă are sau nu chitanţe de când a fost operat. Dacă le-a pierdut, s-ar putea să le aibă cei de la clinică. În fine, l-am rugat să facă o conferinţă de presă şi să explice clujenilor care au îndoieli şi care se miră de ce numele lui e pus lângă numele lui Lucan şi e chemat la DIICOT. Trebuie să spună ceva clar.

A început să vorbească de fiscalitate şi alte probleme. S-a enervat pentru că i -am pus aceste întrebări şi pentru că dumnealui e obişnuit să nu existe opoziţie. Domnul Boc împreună cu alţi politicieni locali au sprijinit astfel de oameni precum domnul Lucan, despre care, după cum vedeţi, aflăm acum atât de multe lucruri care nu fac cinste oraşului.


De asemenea, am văzut că s-a enervat foarte tare când i-am amintit de episodul Apostu. Domnul Boc se enervează când îi spui nişte adevăruri, dar trebuie să înţeleagă că există opoziţie în Cluj, că sunt oameni care nu sunt de acord cu el, iar pluratitatea de idei e bună în comunitate, deci nu are de ce să se enerveze”, a completat Nasra pentru Monitorul de Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter